5 maart 2020

Kenmerk : 20181101
Onderwerp : rijbewijskeuring

Beste leden,
Wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen, zijn hier kosten aan verbonden. Wij hebben onderstaand bericht ontvangen dat u in Oss deze keuring kunt laten doen voor € 42,50, en op vertoon van uw ledenpas krijgt u € 7,50 korting.
Voor de volledigheid zenden wij u dit gehele bericht toe.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 036-7200911.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur de Herfstzon Berghem
Nellie van Berkel.

PERSBERICHT
GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN OSS
OSS – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de Rijbewijskeurings – Arts op 1 en 21 november en vervolgens twee keer per maand in het Wijkcentrum De Bonte Hoef, De Vlasakkers 9.
Informatie en een afspraak maken: Bent u lid van de thuiszorg dan neemt u contact op met Vivent, telefoon: 0900-5152535.

Bent u geen lid dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911.Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 42,50, medisch € 59,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 59,50.

Leden van Vivent en/of CNV/FNV/ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op de 75+ B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen € 4,50 korting.
Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.
Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden
en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).
De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan tot 3 maanden
in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de
geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit
omliggende gemeenten zijn van harte welkom.
EINDE PERSBERICHT