10 april 2020

Bibliotheekboeken aan de deur

Nu we allemaal zo veel mogelijk thuis zijn, heb je misschien meer tijd om een mooi boek te lezen. Vanaf dinsdag 14 april is er voor de leden van de bibliotheek de mogelijkheid om een tas met boeken thuis te laten bezorgen. Dit aanbod staat naast het grote online aanbod van e-books en luisterboeken via www.onlinebibliotheek.nl, de Luisterbieb-app en de nieuwe app ThuisBieb (voor leden en niet leden).

Verrassingstassen
De bibliotheek gaat verrassingstassen thuisbezorgen bij haar leden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten boeken: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd. In elke tas zitten vier boeken. De Verrassingstassen zijn nu eerst alleen voor volwassen leden beschikbaar en je kunt geen boeken reserveren.

Wat moet je doen voor een Verrassingstas?
Leden van de bibliotheek kunnen een mail sturen naar contact@bibliotheekossnl. In de mail geef je deze informatie: lenernummer, adres, telefoonnummer en voorkeur soort Verrassingstas. De tas wordt dan zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.

Boeken inleveren
De boeken van de Verrassingstas en andere boeken van de bibliotheek die je nog in je bezit hebt, kun je niet inleveren omdat de bibliotheken tijdelijk gesloten zijn. Er geldt een boetevrije periode tot het moment dat de bibliotheken weer open